Page 30 - Zdravý oběh, základ života - Sborník Abstrakt
P. 30

NAKUPUJEME S ROZUMEM, VAŘÍME S CHUTÍ
     Akademie

























                                                                                              Kniha  je  univerzálním  průvodcem  pro  všechny, kteří  chtějí  hubnout
                                                                                              s rozumem, a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtějí váhu udržet, i pro ty,
                                                                                              kdo s váhou problémy nemají, ale chtějí žít zdravě. Kniha v několika částech
                                                                                              spojuje vše potřebné, co potřebujete vědět pro změnu vašeho jídelníčku.
                                                                                              „Nákupní manuál“ vás seznámí podrobně se základními potravinovými
                                                                                              skupinami, s výživovou hodnotou potravin dané skupiny a vyvrátí řadu často
                                                                                              tradovaných mýtů.
                                                                                              Díky druhé části knihy je možné si sestavit vhodný chutný jídelníček.
                                                                                              Recepty jsou uvedené v různých energetických hodnotách – pro hubnoucí,
                                                                                              i pro ty, kteří chtějí žít zdravě a hubnout nepotřebují.
                                                                                              Originalitou knihy je, že při přípravě pokrmů není nutné suroviny vážit, ale
                                                                                              stačí je porovnat s fotografiemi, na nichž je znázorněno množství surovin
                                                                                              potřebné na přípravu pokrmu.

                                                                                              Pomocí třetí části knihy se naučíte určit přiměřenou velikost porce (není
                                                                                              ani tolik nezdravých potravin jako nezdravého množství). Kniha nabízí
                                                                                              fotografický přehled potravin pro sestavení snídaní, svačin a  studených
                                                                                              hlavních pokrmů. Pracuje se speciální podložkou, která je ke knize přiložena
                                                                                              a slouží jako měřítko.



                                                                                                Knihu NAKUPUJEME S ROZUMEM, VAŘÍME S CHUTÍ můžete získat
                                                                                                v rámci losování na konci každého přednáškového bloku.


     30                                                                                                                                                             31
                                     www.stob.cz
   25   26   27   28   29   30   31   32